Νίκος Τσότσολας

tsotsolasΟ Δρ. Νίκος Τσότσολας γεννήθηκε στον Πειραιά το 1973. Είναι Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Διπλωματούχος Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Επιστημονική Περιοχή «Επιχειρησιακή Έρευνα», του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Το 2009 ανακηρύχτηκε διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Από το 1995 μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται ως ανεξάρτητος σύμβουλος σε θέματα Σχεδιασμού και Υλοποίησης Έργων Πληροφορικής και Επανασχεδιασμού Διαδικασιών Επιχειρήσεων.

Έχει συνεργαστεί με πλήθος οργανισμών και επιχειρήσεων (ΖΗΝΩΝ Α.Ε., EWORX A.E., Εταιρίες Ομίλου ALTEC, Δήμους & Νομαρχίες, Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας, Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος «Λίλιαν Βουδούρη», Danish Center (Δανία), Work Research Center (Ιρλανδία), ΕΟΜΜΕΧ ΑΕ, ΕΤΕΑΝ ΑΕ, BIC Αττικής, Πολυτεχνείο Κρήτης, Πανεπιστήμιο Πειραιά, Τμήμα Πληροφορικής του ΕΚΠΑ, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Ιόνιο Πανεπιστήμιο, κλπ.). Το 2006 ίδρυσε την GreenProjects AE στην οποία είναι Διευθύνων Σύμβουλος.

Έχει διδάξει στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών ΤΕ και στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών ΤΕ στο ΑΤΕΙ Πειραιά, στο Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιά, στο Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης και στο Τμήμα Μηχανικών Ορυκτών Πόρων στο Πολυτεχνείο Κρήτης. Επίσης είναι επισκέπτης καθηγητής σε 4 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών. Δραστηριοποιείται ερευνητικά σε θέματα που αφορούν στις νέες τεχνολογίες/πληροφοριακά συστήματα και την επιχειρησιακή έρευνα. Έχει δημοσιεύσει πάνω από 25 εργασίες και μελέτες σε επιστημονικά περιοδικά, διεθνή συνέδρια και επιμελημένους τόμους. Τα τελευταία χρόνια έχει συμμετάσχει στην υλοποίηση άνω των 20 ερευνητικών έργων. Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ) και μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Εταιρίας Επιχειρησιακών Ερευνών.

 

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Σχολή Διοικητικών, Οικονομικών & Κοινωνικών Επιστημών
Τμ. Διοίκησης Επιχειρήσεων
Π.Μ.Σ. "ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΜΒΑ"
Π. Ράλλη και Θηβών 250, 12244, Αιγάλεω
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
+30 698 742 0490

Vertical Banner Transparent 1
     

  

Back to top