Λάζαρος Βρυζίδης (τ. Πρύτανης)

lazaros vryzidisΟμότιμος Καθηγητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Κατέχει πτυχίο Μαθηματικών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Επιχειρησιακή Έρευνα και Διδακτορικό Δίπλωμα στη Διδακτική των Μαθηματικών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εντάχθηκε στο Α.Ε.Ι ΠΕΙΡΑΙΑ Τ.Τ το 1984 με διδακτικό και ερευνητικό έργο στον τομέα των Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και της Επιχειρησιακής 'Ερευνας. Έχει διατελέσει Πρύτανης του ΑΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΤ από 1.9.1998 μέχρι 31.8.2005 και από 1.9.2008 μέχρι 31.8.2012. Επανεξελέγη Πρύτανης του Α.Ε.Ι. Πειραιά ΤΤ με θητεία από 1.9.2012 μέχρι 31.8.2017.

Επιπρόσθετα, επί σειρά ετών έχει διατελέσει Αντιπρύτανης, Κοσμήτορας της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών και Διευθυντής του Κέντρου Τεχνολογικής Έρευνας Πειραιά και Νήσων. Έχει διευθύνει και συμμετάσχει σε σημαντικό αριθμό Ερευνητικών και Αναπτυξιακών Έργων χρηματοδοτούμενων από Εθνικούς Πόρους ή από την Ευρωπαϊκή Ένωση τα οποία υλοποιήθηκαν με επιτυχία από το ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ. Διαθέτει περισσότερες από 40 δημοσιευμένες ερευνητικές εργασίες σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά και συλλογικούς τόμους και είναι συγγραφέας 6 βιβλίων στο αντικείμενο των εφαρμοσμένων μαθηματικών.

 

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Σχολή Διοικητικών, Οικονομικών & Κοινωνικών Επιστημών
Τμ. Διοίκησης Επιχειρήσεων
Π.Μ.Σ. "ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΜΒΑ"
Π. Ράλλη και Θηβών 250, 12244, Αιγάλεω
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
+30 698 742 0490

Vertical Banner Transparent 1
     

  

Back to top