Επισκέπτες Καθηγητές

Αθανάσιος Σταυρόπουλος

empty profileΟ Αθανάσιος Σταυρόπουλος είναι απόφοιτος του Μαθηματικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στη Στατιστική & Επιχειρησιακή Έρευνα στο Μαθηματικό Τμήμα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και διδακτορική διατριβή στη Μη Παραμετρική Στατιστική Ανάλυση στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και πρακτικά συνεδρίων στον τομέα της στατιστικής και της φαρμακευτικής τεχνολογίας, με έμφαση στους πειραματικούς σχεδιασμούς.

Έχει διδάξει ως εργαστηριακός και επιστημονικός συνεργάτης στο Τμήμα Διοίκησης Μονάδων Υγείας & Πρόνοιας της Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας του ΤΕΙ Αθήνας, καθώς και στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (MBA). Επίσης έχει συμμετάσχει ως εισηγητής σε επιμορφωτικά σεμινάρια του Ινστιτούτου Επιμόρφωσης (ΙΝΕΠ) του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης (Ε.Κ.Δ.Δ.Α) κυρίως σε θέματα πληροφορικής και ανάλυσης δεδομένων.

Στέλεχος με πολυετή θητεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) με εκτενή εμπειρία σε αντικείμενα όπως ανάπτυξη και κατάρτιση οικονομικών δεικτών, κατάρτιση δημοσιονομικών λογαριασμών, σχεδιασμός και διενέργεια ερευνών, κατέχει σήμερα τη θέση του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Κοινωνικών Στατιστικών της ΕΛΣΤΑΤ στην αρμοδιότητα της οποίας υπάγονται τα θέματα των στατιστικών εκπαίδευσης, υγείας και κοινωνικής ασφάλισης και προστασίας, δικαιοσύνης, δημόσιας τάξης και πολιτιστικού τομέα με σημαντικά αντικείμενα όπως το Σύστημα Λογαριασμών Υγείας (System of Health Accounts (SHA)), η έρευνα κλειστής νοσοκομειακής περίθαλψης, το ολοκληρωμένο σύστημα στατιστικών κοινωνικής προστασίας (European System of Integrated Social Protection Statistics (ESSPROS)), οι εκπαιδευτικές δαπάνες, η έρευνα οδικών τροχαίων ατυχημάτων.

 

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Σχολή Διοικητικών, Οικονομικών & Κοινωνικών Επιστημών
Τμ. Διοίκησης Επιχειρήσεων
Π.Μ.Σ. "ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΜΒΑ"
Π. Ράλλη και Θηβών 250, 12244, Αιγάλεω
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
+30 698 742 0490

Vertical Banner Transparent 1
     

  

Back to top