Ηλεκτρονικό Επιχειρείν

ebussinessΗ κατεύθυνση του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν εστιάζεται στο προγραμματισμό και τη σχεδίαση, με την χρήση προγραμμάτων λογισμικού, ολοκληρωμένων υπολογιστικών συστημάτων για την εκπλήρωση όλων των φάσεων και διαδικασιών που απαιτούνται για την διενέργεια αγορών μέσω του διαδικτύου.   Τόσο εγχώρια όσο και διασυνοριακά, το ηλεκτρονικό εμπόριο γνωρίζει ραγδαίους ρυθμούς ανάπτυξης και έχει υιοθετηθεί ως στρατηγική ανάπτυξης από μικρομεσαίες και πολυεθνικές επιχειρήσεις.

Γιατί να επιλέξω την κατεύθυνση του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν:

  • Ο κλάδος του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα γνωρίζει εντυπωσιακή ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια (συμβολή 1.76% στο ΑΕΠ της χώρας το 2013 με τζίρο που ξεπέρασε τα 3 δις ευρώ) και υπάρχουν πολλά περιθώρια ανάπτυξης στο άμεσο μέλλον
  • Ο κλάδος του ηλεκτρονικού εμπορίου προσφέρεται για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας. Νέοι επιχειρηματίες με όπλο τις γνώσεις τους και τις καινοτόμες ιδέες τους μπορούν να δοκιμάσουν την εφαρμογή των ιδεών τους στη πράξη χωρίς να απαιτούνται μεγάλα κεφάλαια για την αρχική επένδυση
  • Ο κλάδος του ηλεκτρονικού εμπορίου προσφέρεται για την δημιουργία νεοφυών επιχειρήσεων (start-ups) και την άντληση κεφαλαίων από διεθνείς χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς.
 

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
Σχολή Διοικητικών, Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών
Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων
Π.Μ.Σ."ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΜΒΑ)"
Π. Ράλλη και Θηβών 250, 12244, Αιγάλεω
e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
6946245722, 210.5381101, 210.5381207, 6942284522

Vertical Banner Transparent 1
     

  

Back to top